MANİSA / SALİHLİ - Karayahşi Şehit Astsubay Ahmet Deniz Varol Ortaokulu

Karayahşi Şehit Astsubay Ahmet Deniz Varol Ortaokulu

Karayahşi Mahallesi Salihli / MANİSA
Vizyon
Karayahşi Ortaokulunu, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip, çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlar sergileyerek çevresindekilere örnek olabilen, nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için çağın gereklerine uygun ölçüde en kaliteli eğitim öğretimi yapmak, öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini en üst düzeye çıkarmak, sorumluluk bilinci ve özgüvenleri yüksek bireyler olmalarını sağlamak, öğrencilerimize sevgiyi saygıyı dürüstlüğü, milli değerlere bağlılığı öğretmek, öğrencilerimizi barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, çevreci, bilimsel ve pozitif düşünen, sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek, onları bir üst eğitime en iyi şekilde hazırlamaktır.
09.00-16.55
Kaorifer
Ulaşım
İlçe merkezi ile asfaltkaplamalı karayolu bağlantısı var. Yaklaşık 4 km lik kısmı çift şerit.
Karayahşi - Salihli arası belediye servisleri çalışmaktadır.
Karayahşi Mahallesi Merkezi.