MANİSA / SALİHLİ - Karayahşi Şehit Astsubay Ahmet Deniz Varol Ortaokulu

Mrt

Çanakkale Zaferi ile birlikte, Şehitler Günü olarak da kutladığımız bu anlamlı zafer gününde, kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla hatırlıyoruz.

Bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere; bu mücadeleye iştirak eden büyük Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen Aziz Türk Milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz, ruhlarınız şad olsun.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunm Kulübü Danışman Öğretmenleri Zafer SEYHAN ve Volkan AKSOY rehberliğinde, 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında deprem tahliye tatbikatı yaptık ve  tatbikatta personel ve öğrencilere can ve mal kaybının en aza indirilmesi için alınan/alınacak tedbirler ile deprem ve yangın konularında eğitim verilerek okul ve kurumların planlı bir şekilde tahliyesi, acil toplanma bölgelerinde toplanılması ve sürecin değerlendirilmesi ile ilgili de kısaca bilgiler de verildi.

Ock

Yarıyıl tatili, 22 Ocak 2024 Pazartesi başlayıp 2 Şubat 2024 Cuma tamamlanacak. İkinci dönem, 5 Şubat 2024 Pazartesi başlayacak ve 14 Haziran 2024 Cuma sona erecek. İkinci dönem ara tatili ise 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında yapılacak.

Ock

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİMİZ SIRASINDA  ÖĞRENCİLERLE BERABER KEYİFLİ ANLAR YAŞIYORUZ...

Ock

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLEDİK.

Kas

Bugün 10 Kasım 2023, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi aleme intikal edişinin 85. yıl dönümü."Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz."

"Kalbimizde ve aklımızdasın, hep olacaksın.''

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde asil milletimizin; vatanını, bayrağını, istiklalini, millî ve manevi değerlerini korumak için kahramanlıkla ve fedakârlıkla başlattığı Millî Mücadele sonunda kurulan Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına ulaşmanın haklı gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. 29 Ekim, kahraman milletimizin; egemenliğin, kayıtsız şartsız kendisine ait olduğunu tüm dünyaya ilan ettiği kutlu bir gündür. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını veCumhuriyet Bayramımızı coşku ile kutlamanın gururunu ve onurunu  yaşıyoruz.

Ekm

''13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'' kapsamında okul olarak deprem tatbikatı yaptık.

Eyl

OKULUMUZ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ SELÇUK ÖZÇİL REHBERLİĞİNDE HAZIRLANAN '' İLKÖĞRETİM HAFTASI'' PROGRAMI COŞKUYLA KUTLANDI. GÜNLE İLGİLİ PANO HAZIRLANDI.

Eyl

OKULUMUZDA  SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ SELÇUK ÖZÇİL'İN HAZIRLADIĞI '' 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI'' GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ  SAYGIYLA ANIYORUZ.

May

OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ YONGA DEMİRCAN VE SINIF ÖĞRETMENİMİZ DİLEK ÇİFTÇİ'NİN REHBERLİĞİNDE HAZIRLANAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK.

May

OKULUMUZDA 2013 YILINDAN BERİ GÖREV YAPAN TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA TÜRKER EMEKLİ OLDU.  ÖĞRETMENİMİZ EMEKLİLİĞE AYRILIRKEN ÖĞRENCİLERİMİZİ DE UNUTMAYIP  YEMEK ZİYAFETİ VE  MÜZİKLİ EĞLENCE  ORGANİZE ETTİ.  OKUL MÜDÜRÜMÜZ FARUK UYSAL ÖĞRETMENİMİZE VERMİŞ OLDUĞU EMEKLERİNDENDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİP, PLAKET TAKDİM ETTİ. BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA ÖĞRETMENİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARININ 103. YILINI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR ÇOŞKUYLA KUTLADIK. SINIF ÖĞRETMENLERİ ZAFER SEYHAN VE NEVZAT BAĞ REHBERLİĞİNDE HAZIRLANAN PROGRAM GELEN MİSAFİRLERİMİZ TARAFINDAN ÇOK BEĞENİLDİ.